Schoorsteenveger

Schoorsteeninspectie

Met ons geavanceerd camerasysteem kunnen wij een grondige schoorsteeninspectie uitvoeren.

Dankzij deze camera kunnen wij de binnenkant van je schoorsteen- of ventilatiekanaal in detail bekijken. Zo kunnen we zien of er knelpunten, verstoppingen, of andere beschadigingen aanwezig zijn, zonder dat we het rookkanaal hoeven open te breken. Op basis van van onze schoorsteeninspectie kunnen wij je informeren en adviseren.

Inspectie om schoorsteenbrand te voorkomen

Schoorsteenbrand komt jammer genoeg nog veel te vaak voor. Achterstallig onderhoud, foutieve aansluiting of stoken met verkeerde brandstof kunnen de oorzaken zijn. Het rookkanaal heeft hieronder flink te lijden en is daarna niet meer veilig te gebruiken. Het kan zo zijn dat de verzekeringsmaatschappij je verplicht om een schoorsteeninspectie uit te voeren.

Wanneer je een huis koopt en niet weet of het rookkanaal voldoende onderhouden is of wanneer je twijfelt aan de kwaliteit van je schoorsteen, is het aan te raden om een camera-inspectie van je schoorsteen uit te laten voeren voor je ze in gebruik neemt. Scheurvorming en versleten voegen kunnen voor grote problemen zorgen. Na een grondige inspectie door RB Service zal je niet langer voor verrassingen komen te staan.

Schoorsteeninspectie in de nabije omgeving van Lommel

Als lokale betrouwbare schoorsteeninspectiedienst zijn we eigenlijk actief in gans de provincie Limburg en gemeentes nabij Lommel, waaronder: Lommel, Mol, Balen, Leopoldsburg, Postel, Hechtel-Eksel, Peer, Hamont-Achel, Bocholt, Herent, Kleine-Brogel, Bree, Pelt, Kinrooi, Oudsbergen, Houthalen-Helchteren, Heusden-zolder, Beringen, Tessenderlo, Ham, Lummen, Retie, Dessel, Arendonk, etc.

Offerte Aanvragen

GRATIS PRIJSAANVRAAG

Met plezier bezorgen wij je een gratis offerte die afgestemd is op jouw vereisten.

Nu Bellen