Schoorsteenveger

Beoordeling door klanten:Schoorsteenveger RB Service op Google

Elektrisch Schoorsteenvegen

In een schouw hopen niet volledig verbrande deeltjes zich op. Dit vormt een zeer brandbare laag die steeds dikker wordt. Er kunnen ook vogelnestjes zitten of aangekoekte vuilresten. Dit zijn meteen de meest voorkomende redenen van schouwbrand of verstoppingen.

Een professioneel en bekwaam schoorsteenveger haalt snel en grondig alles wat er niet moet zitten weg.

Als je weet dat maar liefst 1/3de van de woningbranden veroorzaakt wordt door een schoorsteen dan zie je waarom schoorsteenonderhoud zo belangrijk is.

Een goed onderhouden schoorsteen is ook belangrijk om het gevaar van koolmonoxidevergiftiging te vermijden. Koolmonoxide is giftig maar ook geurloos en daardoor bijzonder gevaarlijk.

Ook je brandverzekeraar hecht veel belang aan een goed onderhouden schoorsteen.

Vraag een gratis offerte aan

Elektrisch roterende borstel met zweepjes

Wij gebruiken een kostenefficiënte vooruitstrevende techniek: Een elektrisch aangedreven borstel die 4 keer meer stof verwijdert dan een manuele borstel. De borstel reinigt uiterst grondig en slaat geen plekje over.

De speciale borstel met krachtige zwepen wordt aangedreven door een accuboor. De reiniging gaat tot in het kleinste detail waardoor de schouwwanden en eventuele schoorsteenkap helemaal schoon zijn.

Als er achterstallig onderhoud is of na een schouwbrand gebruiken we tevens speciale kettingen. Op die manier kunnen we de meest hardnekkige teerlagen verwijderen.

Reken op ons voor een perfecte en stipte uitvoering.

Werken zonder stof en vuil. Clean job!

Wij gaan heel zorgvuldig en netjes te werk. We beschermen de vloer en dekken de opening van je schoorsteen volledig af. De stofafzuiging gaat rechtsreeks naar een grote zuigeenheid in onze wagen. Zo zijn we zeker dat er geen stof of roet vrijkomt in de woonruimte en kan je rustig en vrij ademhalen, tijdens én na ons bezoek.

Tip: In geval van brand kan de verzekeraar om bewijs vragen van onderhoud van je schoorsteen. Houd daarom zeker de attesten en facturen bij.

Contacteer Ons

GRATIS PRIJSAANVRAAG

Met plezier bezorgen wij je een gratis offerte die afgestemd is op jouw vereisten.

Nu Bellen