Schoonmaak nieuwbouw

Een van de mooiste dingen in het leven is zonder twijfel in je nieuwbouw trekken. Je kijkt er al maanden reikhalzend naar uit en als het moment dan eindelijk daar is, wil je ook dat een nieuwbouw er echt als een nieuwbouw uitziet. Bouwen brengt namelijk veel afval en stof met zich mee en hoewel de aannemer en andere vakmannen hun best doen om zoveel mogelijk op te ruimen, blijft er toch nog heel wat afval achter. Vooral stof en kleine afvalresten dan. Wie al eens in een nieuwbouwproject gezeten heeft, weet ongetwijfeld waar we over spreken. Schoonmaak nieuwbouw is dan ook nodig om de woning echt instapklaar te maken.

Schoonmaak nieuwbouw : van cementsluier tot en met kitresten verwijderen

Bij een schoonmaak nieuwbouw gaat men heel gestructureerd en gedetailleerd te werk zodat er geen restje vuil meer achterblijft. Het verwijderen van vuil bij een nieuwbouw gaat namelijk verder dan het stofzuigen van wat stof. Bij een nieuwbouw zijn er verschillende vakmannen aan het werk geweest en die durven dan ook verschillende soorten afval en vuil achterlaten. Bij een schoonmaak nieuwbouw vallen volgende zaken al zeker onder de schoonmaak:

  • Het verwijderen van kalk- en cementsluier. Het verwijderen van dit vuil vereist een specifieke aanpak en speciale producten om geen verdere schade toe te brengen aan de woning.
  • Het verwijderen van sticker-, lijm-, kit- en plakkerresten. Je vindt deze resten vaak op de meest onbereikbare plekken en professionele reiniging is dan ook noodzakelijk.
  • Sanitaire installaties desinfecteren zodat je zonder zorgen je tanden kunt poetsen, een bad kunt nemen of onder douche kunt gaan staan.

Interesse in een schoonmaak nieuwbouw ? Vraag dan vrijblijvend een offerte zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Bekijk meer