Schoonmaak na renovatie

Omdat nieuwe woningen voor vele mensen vaak onbetaalbaar zijn, zeker voor jonge gezinnen en alleenstaanden, zien we een nieuwe trend waarbij een oudere woning wordt gekocht en deze stuk voor stuk onder handen wordt genomen in de vorm van een renovatie. Vaak wordt er gestart met de ramen en deuren om daarna de buitenmuren, het dak en tot slot ook de tuin en de binnenzijde aan te pakken. Wie zelf al eens aan het renoveren is gegaan of momenteel aan het renoveren is, weet dat een renovatie heel wat vuil, afval en stof met zich kan meebrengen. Een schoonmaak na renovatie hoort dan ook standaard bij het renovatieproject.

Verwijderen van cementsluier en siliconeresten

Ondanks dat een schoonmaak na renovatie standaard tot het renovatieproject behoort, vinden we dit vaak het minst leuke deel van de ganse renovatie. Het renoveren is immers voltooid en dan moet je nog aan het poetsen gaan.

Heb je daarom al eens gedacht aan het inhuren van een vakman om de schoonmaak na renovatie uit te voeren? Met hun gespecialiseerde apparatuur en industriële reinigings- en schoonmaakmiddelen ontsnapt geen stofje aan hun professionele handen. Als je zelf aan het poetsen gaat, is de kans groot dat je de weken en maanden na de renovatie zelf nog op plekken stoot die nog niet gepoetst waren of dat je problemen hebt om bepaalde resten zoals cementsluier en siliconeresten op voldoende wijze te verwijderen. Allemaal zaken die met behulp van een professionele schoonmaak na renovatie uit den boze zijn.

Schoonmaak na renovatie zijn we liever kwijt dan rijk

Zo krijg je een instapklare woning afgeleverd en kan je jezelf focussen op de renovatie zelf. Het opkuisen van de woning wordt immers vaak onderschat en is een arbeidsintensieve opdracht die veel mensen liever kwijt dan rijk zijn.

Bekijk meer