Schoorsteenveger

Ramenwasser

Op zoek naar een ramenwasser ? Groot gelijk! Dankzij een ramenwasser heb je vanaf nu altijd een klare kijk. Gedaan met vuile ramen, welkom wereld en heldere ramen. Laat het licht de woning binnenvloeien en verras je gasten met een mooie woning of je klanten met een net kantoorgebouw. Mooie ramen geven je woning, je school of je onderneming een compleet nieuwe uitstraling alsof het gebouw net een nieuw jasje heeft aangetrokken.

Een ramenwasser voor woningen, scholen en kantoren

Een ramenwasser is er niet alleen voor het poetsen van de ramen van een klassieke woning, maar helpt ook graag ondernemingen en scholen een handje verder. Indien gewenst komt hij ter plaatse een kijkje nemen om de situatie in te schatten en je op deze manier een offerte op maat te kunnen aanbieden. Zo krijg je een perfecte uitvoering die voldoet aan je specifieke wensen en eisen.

Veiligheid is prioriteit bij ramenwasser

Het boenen van de ramen is geen eenvoudige klus. Zeker niet als je niet alleen de binnenzijde maar ook de buitenzijde van de ramen wilt poetsen. En wat is het nu van enkel de binnenzijde poetsen als op de buitenzijde vaak het meeste vuil zit. Bij een klassieke woning is het al niet eenvoudig en dan zwijgen we nog over hoge kantoor- of flatgebouwen waar het wassen van de ramen nog eens zo lastig is. Een ramenwasser heeft echter geen problemen met grote hoogtes of moeilijk te bereiken ramen. De ramenwasser heeft immers het geschikte materiaal zoals aangepaste ladders, borstels in alle vormen en maten en zelfs hoogtewerkers. Zo is geen hoogte te hoog en geen moeilijk plekje te moeilijk om te bereiken. Het zijn deze zaken die het beroep doen op een ramenwasser zo interessant maken.

Offerte Aanvragen

GRATIS PRIJSAANVRAAG

Met plezier bezorgen wij u een gratis offerte die afgestemd is op uw vereisten.

Nu Bellen